• Ruim

    40 jaar

    Ervaring

Start Getru Internationaal Transport

In 1980 starten Kees van Vliet en Teun Los onder de naam Getru Internationaal Transport BV met container-, vlees- en veevervoer vanuit Ter Aar.

1980

Verhuizing naar Roelofarendsveen

Getru verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Lasso in Roelofarendsveen. De werkzaamheden worden uitgebreid met koeltransport van bloemen- en planten, vlees en diepvriesproducten.

1985

Getru Groeit gestaag door

In de loop der jaren breidt Getru uit door diverse overnames en de oprichting van o.a. VCH (Vervoers Centrale Honselersdijk), Getru België en ATC (Aalsmeerse Transport Combinatie).

Jaren 90

Verhuizing naar Bleiswijk

In 2003 verhuisd Getru naar het voormalige veilingterrein in Bleiswijk. Hier wordt een modern bedrijfspand gebouwd met voldoende kantoorruimte, 8.500 m2 op- en overslagruimte, een volledig geoutilleerde bedrijfswagengarage en -wasstraat. Getru heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten en groenten en fruit.  

2003

Uitbreiding in Spanje

Getru Logistica SL in Spanje wordt opgericht.

2011

Uitbreiding in Polen

Getru Sp. Z O.O. in Polen wordt opgericht.  

2013

Overname

Getru wordt overgenomen door de nieuwe directie bestaande uit Mark Hofland,  Frank van der Meer en Wilfred Los.

2018

Met ruim 40 jaar ervaring is Getru uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor internationaal geconditioneerd vervoer. Met onze ervaren medewerkers en een compleet uitgerust wagenpark zorgen wij er dagelijks voor dat bloemen, planten, groenten en fruit onder de beste omstandigheden vervoerd worden naar vele bestemmingen in Europa.  

2022

This site is registered on wpml.org as a development site.